, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο πιο «καυτός» νοσοκόμος του κόσμου

Θεωρείται ένας από τους πιο «καυτούς» νοσοκόμους του κόσμου και οι ακόλουθοι του στο Instagram αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς, καθώς φροντίζει να ενημερώνει τη σελίδα του καθημερινά με φωτογραφίες του παίρνοντας σέξι πόζες.

Ο Φραν Σουάρες είναι Ισπανός και εργάζεται σε νοσοκομείο της Μαδρίτης και η κάτοικοι της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν κάθε λόγο να αρρωσταίνουν όσο πιο συχνά γίνεται, μόνο και μόνο για να θαυμάσουν από κοντά το καλλίγραμμο σώμα του Φραν.

frank 2
Ο νοσηλευτής που ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ και τον χορό έχει ξεπεράσει σε λίγο χρονικό διάστημα τους 90 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram κι αν, όπως επισημαίνουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, σίγουρα διάσημο τον έχουν κάνει οι φωτογραφίες του στα social media.
frank 4
Φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου, από τις βόλτες με τους φίλους του και φυσικά από το χώρο της δουλειάς του, με την στολή του νοσοκόμου και περασμένο το στηθοσκόπιο από τον λαιμό του.
frank 3
Πάντως όπως έχει δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης για να «χτίσει» το σώμα του ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται καθημερινά για δύο ώρες.newsbomb.gr

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.