, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Αυτό εννοούν… εθνική πολιτική επενδύσεων";

“Εδώ και 2 χρόνια υπάρχει μια αδιανόητη σύγκρουση κυβέρνησης-εταιρίας με άσχημο απόηχο της σύγκρουσης στα ξένα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα επενδυτικά lobbies…”

«Καμία εθνική πολιτική δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς χρήματα. Και για να υπάρξουν χρήματα είναι αναγκαίο να υπάρξουν κεφάλαια πρόθυμα να επενδύσουν στην Ελλάδα. Κινείται όμως η χώρα σε αυτή την κατεύθυνση;» διερωτάται σε άρθρο του στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. “Η υπόθεση Eldorado δείχνει πως μάλλον όχι. Εδώ και 2 χρόνια υπάρχει μια αδιανόητη σύγκρουση κυβέρνησης-εταιρίας με άσχημο απόηχο της σύγκρουσης στα ξένα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα επενδυτικά lobbies. Επίσης η υπόθεση «Ελληνικό» παραμένει σε εκκρεμότητα, αφού αναβλήθηκε για ακόμη μια φορά η συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, που είμαι βέβαιος ότι θα είχε κάτι σημαντικότερο να κάνει από το να ασχοληθεί με μια… ψωροεπένδυση μερικών δισεκατομμυρίων! Η δε σύγκρουση Σπίρτζη-Fraport εγκαινιάζει ένα νέο ενδιαφέρον σίριαλ αντιπαράθεσης που δεν ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει και ποια θα είναι η τελική κατάληξή του. Την ίδια ώρα, λεβέντες του Ρουβίκωνα σπάνε τα γραφεία της Turkish Airlines στον Άλιμο συμμετέχοντας στην επικίνδυνη αλλά – ελπίζω – μειοψηφική αντίληψη του «κακού ξένου κεφαλαίου που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού». Δεν γνωρίζω αν στη σκέψη της κυβέρνησης αυτό λέγεται εθνική πολιτική για τις επενδύσεις….” καταλήγει ο κ Καϊτεζίδης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.