, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από τη δολοφονία του Αμερικανού στη Ζάκυνθο

Τα δολοφονικά χτυπήματα σε σώμα και κεφάλι που στοίχισαν τη ζωή στον Μπακαρί Χέντερσον αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr στο βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου.
Όπως φαίνεται καθαρά, ο άτυχος Μπακαρί έτρεχε για να ξεφύγει από τους διώκτες του, αλλά μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά τον ρίχνει στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου και εκείνος αμέσως σωριάζεται στο έδαφος. Σε κλάσματα δευτερολέπτων, εκείνοι που τον κυνηγούν, τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα.
Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το δρόμο.
Όταν οι θύτες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του ενώ αίματα τρέχουν από το πρόσωπό του, σταματούν τα χτυπήματα.
Ο Μπακαρί παραμένει πεσμένος στο δρόμο χωρίς να κινείται, ανώ κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που άφησε στο πεζοδρόμιο την τελευταία του πνοή.
https://www.youtube.com/watch?v=-GtBvWL1hFs
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.