, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οριστική… λύση στη μεταφορά μαθητών!

metafora-mathitwnΣε οριστική λύση του προβλήματος της μεταφοράς μαθητών κατέληξε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά από επαφές που είχε ολόκληρη την εβδομάδα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τις υπηρεσίες Δ26 και ΥΔΕ του υπουργείου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα λαο συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρακτόρων Τουρισμού Βορείου Ελλάδος Μιχάλης Πεζίκογλου, ο πρόεδρος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης Παναγιώτης Χαραλάμπους, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε για την εν λόγω εξέλιξη, πετυχάινοντας έτσι την αναστολή κινητοποιήσεων των λεωφορειούχων.         

 «Με συνεχείς επαφές και διαβούλευση και με τις δύο πλευρές, δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται και ταλαιπωρεί έξι χιλιάδες οικογένειες του νομού Θεσσαλονίκης. Ο κ. Σταϊκούρας και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών συνέβαλλαν ουσιαστικά σε αυτή την εξέλιξη και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια. Κυρίως όμως ευχαριστώ τους λεωφορειούχους, οι οποίοι σε ένδειξη καλής θέλησης στην έναρξη των νέων μου καθηκόντων, ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους στις αρχές της εβδομάδας και δέχτηκαν τελικά μια επιπλέον μείωση στην αποζημίωση των δεδουλευμένων τους από προηγούμενα χρόνια. Έτσι από Δευτέρα τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά και με τον τρόπο αυτό είμαι βέβαιος ότι θα κλείσουμε ομαλά τη φετινή σχολική χρονιά » δήλωσε μετά το τέλος της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.