, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βρέθηκε ο δολοφόνος…

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 36χρονου που είχε εξαφανιστεί αρχικά από την οικογένειά του τον Απρίλιο του 2012 και μετά από λίγο καιρό βρέθηκε το πτώμα του σε χαράδρα στην παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων –Τρικάλων, προχώρησε η αστυνομία.

Μετά από πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη 48χρονος ο οποίος, σύμφωνα με έρευνα που έγινε τον Μάρτιο του 2012 στα Ιωάννινα πυροβόλησε τον 36χρονο με υποπολυβόλο τύπου SCORPION στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

oplo-dolofonos1oplo-dolofonos2

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στον Εύοσμο σε Δ.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του BASEBALL και ένα πτυσσόμενο στιλέτο. Επίσης σε έρευνα στο πατρικό σπίτι του συλληφθέντα στον Νομό Πέλλας βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγι.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.