, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γέμισε το Αμφιθέατρο για τους «Αταίριαστους» του Μιχάλη Μητρούση

Γέμισε το Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Πολιτιστικού Κέντρου στο Δημαρχείο Πανοράματος για τη θεατρική παράσταση «Μαίριλυν-Μίλερ: Οι αταίριαστοι». Το έργο ανέβασε η μουσικοθεατρική ομάδα «Μιούζικαλ τσέπης» του Μιχάλη Μητρούση και το παρουσίασε η αντιδημαρχία πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Στο επίκεντρό του βρέθηκε η ζωή της θρυλικής Μαίριλυν Μονρό, ο δεσμός της με τον Τζον Κένεντι και η σχέση της με το συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ.
Σκηνοθέτης της παράστασης ένας δικός μας άνθρωπος, ο Μιχάλης Μητρούσης, γέννημα θρέμμα του δήμου μας και ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για τη βραδιά. «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί από εδώ είναι η καταγωγή μου. Όλοι εμείς οι θαυμαστές της Μαίριλυν Μονρό δουλέψαμε σ’ αυτή τη μουσικοθεατρική παράσταση, για να σας θυμίσουμε την εποχή και τα τραγούδια της αιώνιας ξανθιάς, καθώς και για να φωτίσουμε μέσα από το κείμενο της Μαρίας Φραγκουδάκη διάφορες πλευρές της προσωπικότητάς της».
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αφού ευχαρίστησε τον Μιχάλη Μητρούση για τη συνεργασία, πρόσφερε στον γνωστό ηθοποιό, μαζί με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας Σωκράτη Δωρή, που ήταν παρών στην εκδήλωση, το πρώτο ιστορικό λεύκωμα του δήμου μας
Να σημειωθεί ότι το κείμενο της παράστασης έγραψε η Μαρία Φραγκουδάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια ετοίμασε ο Μιχάλης Μητρούσης, η σκηνοθεσία ανήκει επίσης στον Μιχάλη Μητρούση, την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Γιάννης Μιχαήλ. Επαιξαν οι ηθοποιοί Γιώργος Μπούγος και Μαρία Φραγκουδάκη, ενώ ο Μιχάλης Μητρούσης ήταν αφηγητής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.