, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιαννάκης: "Ήρθα στον Άρη, γιατί είδα ότι υπάρχει προοπτική"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη έκανε στο πεορθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου στο Αλεξάνδρειο ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο έμπειρος προπονητής σχολίασε για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο:
«Το σημερινό σπίτι είναι πιο περιποιημένο από αυτό που άφησα. Είναι ένα θετικό κομμάτι που εμένα με κάνει να γυρίσω και να έρθω για να συμπαρασταθώ σε μια καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Έχω έρθει για να χτίσουμε την ομάδα με τον τρόπο που της αξίζει. Ο Άρης δεν είναι φτιαγμένος για την 4η θέση, αλλά για πολύ περισσότερο, αλλά αυτό γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και όχι τώρα γιατί η οικογένεια περνάει μια δύσκολη στιγμή. Εμείς πρέπει συμπαρασταθούμε.
Είδα ένα καινούριο σπίτι, έχουν γίνει προσπάθειες και δίνουν την δυνατότητα στην ομάδα μας να έχει προοπτική. Αξίζει τον κόπο να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε τον συμπαίκτη μας καλύτερο. Αυτό είναι το μήνυμα στον Αρειανό.
Ανέκαθεν ο Άρης έκανε μοναδικές προσπάθειες και το ’79 και με τη μεγάλη ομάδα. Τώρα μας δίνεται μια ευκαιρία ακόμα. Και τότε ήταν θέμα ομάδας με τον κόουτς, τον Πεταλίδη, τον Μητρούδη, τον Μπουτάρη, τον Μιχαηλίδη… Ήρθα εδώ γιατί είδα ότι υπάρχει αυτή η προοπτική”.
Για το τι μπορεί να κάνει τη νέα χρονιά η ομάδα: “Μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Ο Άρης είναι μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο πως ο Άρης μπορεί να γίνει μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα λειτουργεί με υψηλού επιπέδου προοπτική σε όλους τους τομείς. Άσχετα αν κάποιοι δεν αισθάνονται καλά ή δεν έχουν καλές αναμνήσεις, σήμερα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να είμαστε όλοι παρέα.
Ο Άρης μπορεί να γίνει ομάδα, η οποία και στελέχη θα παράγει και αποτελέσματα και τον κόσμο θα κάνει περήφανο. Καλή δύναμη να έχουμε όλοι μας, να είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.