, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιατί ο Σαμαράς έστειλε επιστολή σε Πούτιν-Μεντβέντεφ

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, απέστειλε τα ακόλουθα τηλεγραφήματα συμπαράστασης προς την ρωσική πολιτική ηγεσία, μετά τα τραγικά συμβάντα στην περιοχή του Κράσνονταρ στη Νότιο Ρωσία.

Στην επιστολή του προς τον κ. Πούτιν αναφέρει:
Με μεγάλη μου λύπη, πληροφορήθηκα τα τραγικά συμβάντα στην περιοχή του Κρασνοντάρ στη Νότιο Ρωσία, όπου οι πλημμύρες προκάλεσαν την απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών και μεγάλες υλικές καταστροφές.
Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου προς τις οικογένειες των θυμάτων. Όλοι οι Έλληνες συμπάσχουμε με την οδύνη τους, καθώς και με το δράμα των χιλιάδων πληγέντων του φίλου Ρωσικού λαού.
Στην επιστολή του προς τον κ. Μεντβέντεφ τονίζει:
Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τα σχετικά με τις πλημμύρες στη Νότιο Ρωσία, που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια τόσων ζωών και την πρόκληση σημαντικών υλικών καταστροφών.
Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προς τις οικογένειες των θυμάτων και τη βαθύτατη συμπαράστασή μου για τους πληγέντες

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.