, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γνωστός ηθοποιός: Μέναμε με τη γυναίκα μου σ’ ένα σπίτι με ποντίκια, χωρίς λεφτά και έμπαζε νερό (ΦΩΤΟ)

Για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που είχε ζήσει στο παρελθόν μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” ο ηθοποιός και παρουσιαστής Λάμπρος Φίσφης. Συγκερκιμένα, στην ερώτηση εάν ”Το χιούμορ σε έχει βοηθήσει;” απάντησε:
”Βοηθάει στο να ξεφουσκώσεις λίγο μερικές καταστάσεις, να τις δεις πιο ανάλαφρα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσει λίγος χρόνος, είναι πολύ δύσκολο, ακόμα κι αν έχεις πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είσαι δεν είσαι κωμικός, να το χρησιμοποιήσεις σαν άμυνα ακριβώς τη στιγμή ή λίγο μετά όταν συμβεί κάτι και είναι δυσάρεστο. Οι στιγμές που με έχει βοηθήσει το χιούμορ είναι τα πρώτα χρόνια, που ασχολούμουν με την κωμωδία και είχε πολύ ζόρι. Ήμασταν με τη γυναίκα μου, μέναμε μέσα σε ένα σπίτι με άλλους τέσσερις συγκατοίκους, είχαμε ποντίκια, δεν είχαμε λεφτά, έμπαζε νερό. Εκεί που είσαι στα μεγάλα ζόρια ή θα σε πάρει από κάτω όλη αυτή η κατάσταση που παλεύεις να συντηρηθείς και δεν τα καταφέρνεις, γιατί δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα, ή θα χρησιμοποιήσεις το χιούμορ για να το ξεπεράσεις και να το δεις πιο ανάλαφρα”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.