, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γυναίκα και από την Ελλάδα η νέα επικεφαλής του TAP

Έχει 20ετή εμπειρία στην ενεργειακή βιομηχανία διαθέτοντας εξειδίκευση στα projects φυσικού αερίου, στον τομέα των εμπορικών διαπραγματεύσεων και στο management…

Νέα manager του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου για την Ελλάδα, αναλαμβάνει καθήκοντα τον Σεπτέμβριο. Ο Trans Adriatic Pipeline – TAP ανακοίνωσε ότι η κ Κατερίνα Παπαλεξανδρή θα είναι η νέα επικεφαλής του αγωγού για την Ελλάδα, από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, στη θέση του νυν υπευθύνου κ. Rikard Scoufias. H κ. Παπαλεξανδρή έχει 20ετή εμπειρία στην ενεργειακή βιομηχανία με εξειδίκευση στα projects φυσικού αερίου, στον τομέα των εμπορικών διαπραγματεύσεων και στο management. Πριν ενταχθεί στο ανώτατο ανθρώπινο δυναμικό του ΤΑΡ, εργάστηκε στη ΒΡ, ως senior advisor για τις αγορές φυσικού αερίου σε Ευρώπη και Αφρική, ως business developer για το αέριο της Κασπίας, αλλά και για την ανάπτυξη του project του Νοτίου Διαδρόμου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.