, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Γερολυμάτος: Γι' αυτό αποκάλυψα ότι ο γιος μου κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι και να μην το ξέρω εγώ! Έχουμε άμεση σχέση, όχι απλά πατέρα – γιου. Είμαστε φίλοι! Αυτός έχει την οικογένειά του κι εγώ την δική μου, αλλά πάντα έχουμε ειλικρινή επαφή και είμαστε αγαπημένοι», δήλωσε ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος  στην εκπομπή Tατιάνα Live και δήλωσε βέβαιος για το ότι θα αποδειχθεί η αθωότητα του γιου του, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα, τον 69χρονο πεθερό του και έναν 49χρονο και κατηγορήθηκαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες. Αφότου οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ο 46χρονος και ο 69χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος.
Εξηγώντας για ποιόν λόγο αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον γιο του, τόνισε: «Σίμαι υπερήφανος που είχα το θάρρος και βγήκα και είπα “είμαι εγώ και ο γιος μου”. Ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με ένα οικογενειακό του πρόσωπο αύριο μεθαύριο. Τι είναι; Ντροπή; Εγώ είμαι άλλο πράγμα και ο γιος μου είναι άλλο πράγμα. Αλλά από την στιγμή που είμαι σίγουρος για την αθωότητά του, έπρεπε να βγω και να πω ότι είμαι εγώ και είναι ο γιος μου!».
Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.