, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κατά Σπίρτζη: "Υπεύθυνος ο υπουργός για τη θεσμική ασχήμια…"

Την έντονη αντίδρασή της για το γεγονός ότι προσκλήθηκαν επιλεκτικά δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης και όχι όλοι όσων οι περιοχές εξυπηρετούνται από τον ΟΑΣΘ εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας διότι χθες 18/07/2017 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ενώπιον της οποίας συζητείται το σχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης (αρμόδιος Υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης) κατά την ακρόαση των φορέων της Θεσσαλονίκης, δεν κλήθηκαν να παραστούν για να εκφράσουν την άποψή τους οι δήμαρχοι: Κορδελιού-Ευόσμου, Δέλτα, Χαλκηδόνας, Παύλου Μελά, Λαγκαδά, Πυλαίας-Χορτιάτη, Βόλβης, Θερμαϊκού και Ωραιοκάστρου. Κλήθηκαν μόνον οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας), Θεσσαλονίκης, Νεάπολης-Συκεών, Καλαμαριάς και Θέρμης.
Γιατί έγινε αυτός ο επιλεκτικός και απαράδεκτος αποκλεισμός των ανωτέρω (9) δημάρχων; Προφανώς για να μην ακουσθούν διαφορετικές, αντίθετες, με αυτές του υπουργού απόψεις. Ο αρμόδιος υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της θεσμικής ασχήμιας, την οποία διέπραξε το προεδρείο της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.