, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε γιατί δεν θα κοιμηθείτε τα βράδια! Η νύχτα στη Θεσσαλονίκη τα έχει όλα

φωτο euronikissi-motionteam

Επιμέλεια Φιλίππα Βλαστού
 
%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85
 ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ και Boğaz Musique
To Σάββατο 8 Απριλίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με τους Boğaz Musique θα εμφανιστούν στη Βεντέτα Live Stage. Ώρα έναρξης:22:30. Εισιτήριο θεάματος: 12 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 234973
Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη νέα τους παράσταση, που ενθουσίασε και αγαπήθηκε από το κοινό.
french
 FRENCH KEYS BAND
Η 6μελής FRENCH KEYS BAND σας περιμένει αυτό το Σάββατο σε ένα τρίωρο live, στο French KeysΏρα προσέλευσης: 22:30. Αξία Θεάματος: 7€. Τηλέφωνο κρατήσεων:2310 402048. Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες.
bad
 BAD SON – ΛΠΤΜ ΜΤΛ – ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ – KOUB
Την Κυριακή 9 Απριλίου στην Μαύρη Τρύπα έχει προγραμματιστεί live performance.  Ώρα έναρξης: 20:30. Είσοδος στα 3 ευρώ. Το line up περιλαμβάνει: Bad Son, Λίγο Πριν Το Μετά ( ΖΙΟ,Λάμπρος), Μελωδός Του Λόγου, Παράνομος, Koub.
files
 DUBFILES
Το Σάββατο 08 Απριλίου, οι Dubfiles έρχονται στο Block 33. Ώρα: 21:00. Εισιτήρια: 10€. Τη βραδιά ανοίγει το soundsystem από “Κακο συναπαντημα” Ste & Northical, ενώ το after party αναλαμβάνουν ο Digital Monk παρέα με τον Big Shine. Με πολλά vibes με τους: Paolo Baldini, JAcob / L . O – Jules I (Mellow Mood), Forelock (Arawak).
Ο PAOLO BALDINI ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 ως μπασίστας στο συγκρότημα B. R. STYLERS ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε και με την παραγωγή μουσικής. Από το 2011 μέχρι και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή έχοντας διάφορες συνεργασίες με ευρωπαίους αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες . Η δημιουργία των DUBFILES ξεκίνησε επίσημα το 2013 με μια σειρά απο live dub mix video σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες. Mετά απο χιλιάδες προβολές,ήρθε η ώρα του PAOLO BALDINI να μετατρεψει αυτα τα video σε ενα album με πολλους quests.
karl
 KARL HECTOR AND THE MALCOUNS
To Σάββατο 08 Απριλίου, Karl Hector and The Malcouns δίνουν ραντεβού για μια εμφάνιση στην Μαύρη ΤρύπαΏρα: 20:30. Εισιτήρια: περιορισμένη προπώληση 17€ και υπόλοιπη προπώληση και ταμείο 20€. Σημεία προπώλησης:  Lotus Record Shop, Musicland Records / Ticket House, Stereodisc Record Shop.
Αρκετά χρόνια πέρασαν από την πρώτη κυκλοφορία των Karl Hector, και είναι πλέον γνωστό πως ο Mr. Hector είναι στην πραγματικότητα ο Γερμανός παραγωγός και κιθαρίστας JJ Whitefield. Ο Whitefield είναι ο οραματιστής πίσω από τους Poets of Rhythm και τους Whitefield Brothers, τα σχήματα των οποίων, με τον ακατέργαστο αναλογικό τους ήχο όπως και την επιστροφή στα funk αρχέτυπα των late 60’s και early 70’s, άνοιξαν τον δρόμο για labels όπως αυτά των Daptone, Truth & Soul και Timmion. Στον τελευταίο τους δίσκο οι δυτικοαφρικανικοί ήχοι της Ghana και του Mali συναντούν τους Ανατολικοαφρικανικούς ήχους της Εθιοπιανικής jazz του Mulatu Astatke.
 
sound
 BASSLICK – DUBSTEP DNB
Το Σάββατο 08 Απριλίου, οι PonyLicks Crew έρχονται να «κατεδαφίσουν»  την γύρω περιοχή στο We, τεστάροντας το νέο sound system.  Ώρα: 22:00. Είσοδος ελεύθερη.
Mια strictly DUBSTEP – DRUM AND BASS βραδιά 30KW SOUNDSYSTEM Clear Sound. Lne Up: UZZI, PHYSIQ, NUFF,YASSA, OXIZER, ZEPP, TRISTAR, B-BLAZE, NICKEY G,WESTFAL.
alcalica
ALCALICA
Οι Alcalica επιστρέφουν στο Υπόγειο για μία συναυλία την Πέμπτη 13 Απριλίου. Ώρα:  21:30. Είσοδος 3 ευρώ.
Πυρήνας του σχήματος είναι ο Λεωνίδας Δανέζος και η Julie Loi. Μια πορεία η οποία συμπληρώνει μία ολόκληρη δεκαετία, 6 δίσκους και πολλές συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ. Η μουσική των Alcalica καταργεί στην πράξη διάφορα ψευδο-διλήμματα τύπου «Δύση-Ανατολή», μη διστάζοντας να φέρει σε ισότιμη συνομιλία τον μπαγλαμά και το σαντούρι με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά, το μυτιληνιό απτάλικο και το μεσοπολεμικό ρεμπέτικο με το drum ‘n’ bass και το αστικό industrial. Γιατί η παράδοση για να επιζήσει δεν έχει ανάγκη από «επιστροφή στις ρίζες» αλλά από νέα κλαδιά, συνεχή μπολιάσματα και φρέσκα φυντάνια.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.