, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα οι Κλίντον – Τι συνέβη;

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον έχουν μήνες να ανταλλάξουν από ότι φαίνεται έστω και μια ματιά. Ο λόγος για το νέο βιβλίο της Χίλαρι με τίτλο «All out war: The plot to destroy Trump».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου ενώ πολλοί αναφέρουν πως στο εσωτερικό του βιβλίου υπάρχουν πολλές δικαιολογίες της ίδιας για την ήττα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Στενός φίλος της οικογένειας υποστηρίζει πως πριν στείλει το βιβλίο στον εκδότη η Χίλαρι έδωσε στον Μπιλ Κλίντον να διαβάσει το βιβλίο και αυτός έκανε πάρα πολλές διορθώσεις.
Ο Μπιλ Κλίντον της είπε ότι το βιβλίο την κάνει να φαίνεται θυμωμένη και σε σύγχυση, χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο που θέλει να γίνει παγκόσμιος ηγέτης.
Άλλοι κύκλοι υποστηρίζουν πως η Χίλαρι θεωρεί ως υπαίτιους για την ήττα της τους Ρώσους χάκερς, τον πρώην επικεφαλής του FBI και τις γυναίκες ψηφοφόρους που δεν την τίμησαν με την ψήφο τους.
Όλα αυτά έκαναν τον Μπιλ Κλίντον να τσακωθεί μαζί με τη Χίλαρι για το βιβλίο και να μην ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.