, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν αφήνει τις κόρες του να κάνουν τατουάζ

4CE22D282008B90826A486ADB2959F19Αν σκέφτονται να κάνουν τατουάζ, οι κόρες του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να το ξανασκεφτούν! Μιλώντας στην εκπομπή «Today», κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μαγνητοσκοπήθηκε πριν από τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη, ο Ομπάμα αποκάλυψε πώς ο ίδιος και η πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα, σχεδιάζουν να αποτρέψουν τις κόρες τους, από το να κάνουν τατουάζ.«Αυτό που είπαμε στα κορίτσια, ήταν: “εάν αποφασίσετε ποτέ να κάνετε ένα τατουάζ, τότε η μανούλα κι εγώ θα έρθουμε μαζί σας, για να κάνουμε ακριβώς το ίδιο τατουάζ, στο ίδιο σημείο, και θα βγούμε να το προβάλλουμε στο YouTube ως το οικογενειακό μας τατουάζ”» είπε ο Ομπάμα. «Αυτή ήταν η σκέψη μας για τον τρόπο που τις αποτρέπαμε από το να σκεφθούν πως αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να επαναστατήσουν» πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Ομπάμα δήλωσε πως κατανοεί τη φραστική παραδρομή της συζύγου του, στις αρχές Απριλίου, όταν είχε αποκαλέσει τον εαυτό της «μόνη μητέρα», υπογραμμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πρώτα για τη Γερουσία κι έπειτα για την προεδρία, συχνά οι δύο τους έπρεπε να βρίσκονται μακριά για μεγάλο διάστημα.

 «Αναμφίβολα, υπήρξαν στιγμές που η Μισέλ συχνά αισθάνθηκε ως μόνη μητέρα. Ουσιαστικά, πιστεύω πως κατανοεί το βάρος που ιδιαίτερα οι γυναίκες τείνουν να αισθάνονται, όταν πρέπει ταυτόχρονα να ανατρέφουν τα παιδιά τους και να εργάζονται» είπε ο Ομπάμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.