, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν μίλησαν ποτέ Ντέμης-Μαύρος

Γράφονται και θρυλούνται διάφορα σχετικά με την προοπτική συνεργασίας των Θωμά Μαύρου και Ντέμη Νικολαΐδη, όπως επίσης και τις υποτιθέμενες επαφές τους τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει καθόλου και όπως όλα δείχνουν δεν προκύπτει θέμα συνεργασίας τους στην προσπάθεια που ξεκίνησε με μπροστάρη τον πρώτο.

Ασφαλώς και δεν προκύπτει θέμα ρήξης των σχέσεών τους, ωστόσο το να υποστηρίζει κανείς ότι έχουν συνεχή επαφή και ότι αναζητούν κώδικες συνεργασίας απέχει εκατομμύρια έτη φωτός από την πραγματικότητα.Η αλήθεια είναι ότι ο Νικολαΐδης συμβουλεύτηκε διάφορους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του σχετικά με το αν θα έπρεπε να έλθει σε επικοινωνία με τον Μαύρο στο διάστημα κατά το οποίο κινούσε τα νήματα της δικής του ενεργοποίησης (το δάνειο από τον Σαουδάραβα, οι συζητήσεις με τον Μπεθάνη κλπ.).

Ωστόσο έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο Μαύρος δεν θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί ποτέ σε πόστο διαφορετικό από αυτό του γενικού κουμανταδόρου της εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θα ήθελε να είναι (όπως συμβαίνει τώρα) ο άνθρωπος που θα ελάμβανε όλες τις αποφάσεις, κάτι που θα ήταν δύσκολο να συμβεί από τη στιγμή κατά την οποία ο Ντέμης θα είχε βρει τον τρόπο της χρηματοδότησης (άρα θα έπρεπε να είναι εκείνος που θα αποφασίζει για την διάθεση των κεφαλαίων).

Δεν μίλησαν ποτέ!

Από την πλευρά του ο Μαύρος δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να μιλήσει με τον Ντέμη και να του ζητήσει να τον ακολουθήσει, όπως δηλαδή έκανε με τους Βλάχο, Τσιάρτα και Κωστή.

Ως εκ τούτου οι δυο τους δεν είχαν την παραμικρή επαφή στο διάστημα που ο Ντέμης έψαχνε τη λύση, όπως δεν έχουν έως και σήμερα που ο Θωμάς έχει βγει μπροστά. Άλλωστε ο Ντέμης (όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr) έχασε την ευκαιρία χρηματοδότησης από τον Γιάννη Μπεθάνη λόγω του ότι δεν μπορούσε να του εξασφαλίσει την απευθείας ανάθεση του έργου για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και άρχισε να κάνει πίσω…

Πλέον αυτό που «καίει» τον Νικολαΐδη είναι το πώς θα απεμπλακεί η ΑΕΚ από τον βραχνά του «άρθρου 44» καθώς είναι μία κατάσταση η οποία του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινότητά του (δέσμευση των λογαριασμών του και απειλή εκποίησης της ακίνητης περιουσίας του).

Ο Ντέμης ασφαλώς και επικροτεί την προσπάθεια του Μαύρου και από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου η κιτρινόμαυρη εταιρεία να ξεπεράσει τον σκόπελο της πληρωμής του «άρθρου 44» και να πετύχει τις απαιτούμενες ρυθμίσεις των χρεών της προς την Εφορία, ωστόσο σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, δεν προτίθεται να έχει άλλου είδους επαφή με τον Μαύρο ή να γίνει συμπαίκτης στην προσπάθεια που ο τελευταίος έβαλε μπροστά.

Εξάλλου δεν είναι ψέμα ότι οι σχέσεις του με τον Βασίλη Τσιάρτα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές ώστε να οδηγούν στην ευδοκίμηση μίας τέτοιας διοικητικής σύμπλευσης. Τώρα το αν ο Μαύρος κρίνει απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον Νικολαΐδη ζητώντας του να συμβάλει στην προσπάθειά του, είναι κάτι που δεν πρέπει να αποκλειστεί αν και μοιάζει πλέον ως σενάριο απίθανο…

 

Πηγή: www.sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.