, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεύτερη δολοφονία ηλικιωμένου σε 24 ώρες

 maxairiΔεύτερη δολοφονία ηλικιωμένου στην Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα 24ωρο. Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί  δύο άτομα με την απειλή μαχαιριού μπήκαν στο διαμέρισμα μιας 60χρονης και με την άσκηση βίας  προσπάθησαν την ακινητοποίησουν. Λίγη ώρα αργότερα τράπηκαν σε φυγή.

  Κλήθηκε η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών και ανακάλυψαν στο υπόγειο της οικοδομής στην οδό Φαιάκων στην Τούμπα   όπου έγινε η ληστεία το πτώμα του  συζύγου της γυναίκας. Ο 65χρονος βρέθηκε   δεμένος χειροπόδαρα με καλώδια . Δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί τα κίνητρα των δραστών.Ο Ιατροδικαστής θα ερευνήσει τα αίτια  θανάτου του ηλικιωμένου. 

Έρευνες γίνονται από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Πονοκέφαλος για τις αρχές ο γρίφος της δολοφονίας καθώς είναι το δεύτερο ηλικιωμένο άτομο που  δολοφονείται μέσα σε 24 ώρες.

 Να θυμίσουμε ότι χθές βρέθηκε  νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Άνω Πόλη  ηλικιωμένη γυναίκα θύμα ληστείας η οποία ήταν δεμένη και φιμωμένη ενώ από το διαμέρισμα αφαιρέθηκε μικρο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.