, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διήμερη εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού

Διήμερη εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού» συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (Ε.Χ.Ε.Μ.) το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση, που είναι ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες από καταξιωμένους γιατρούς της Ε.Χ.Ε.Μ. και ανοιχτή συζήτηση με το κοινό στην αίθουσα του Νερού, ενώ θα προσφέρεται προς όλες τις ενδιαφερόμενες δωρεάν κλινική εξέταση μαστού (ψηλάφηση), υπερηχογράφημα μαστών και κατ’ ιδίαν συμβουλευτική στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μ.Αναγνωστάκη», από έμπειρους ιατρούς της Ε.Χ.Ε.Μ. σε ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία που θα λειτουργήσουν στο χώρο.
Την εκδήλωση θα στηρίξει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης» με βιωματικές ομιλίες μελών του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.