, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαμαρτυρία ενστόλων στο Κιλκίς


Με αφορμή τις μετακινήσεις αστυνομικών στον Έβρο, οι αστυνομικοί της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν ένστολη διαμαρτυρία στο Κιλκίς στις 12 το μεσημέρι.
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν  συμμετέχουν αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Πιερία, την Ημαθία, τις Σέρρες, την Πέλλα και το Κιλκίς. Στην ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφέρει:
Με τη παρουσία μας αυτή θα εκφράσουμε την πλήρη αντίθεση μας :
«ΟΧΙ  για να αποφύγουν οι συνάδελφοι μας και μεις οι ίδοι την υποχρέωση της αποστολής μας ως αστυνομικοί και μάλιστα σε κρίσιμες περιοδούς που διανύει η Χώρα μας.
Όπως αυτή της μετακίνησης προκειμένου να “σφραγισθούν” τα σύνορα του Έβρου και να γίνει η Χώρα μας πιο ασφαλής.
Αλλά για να απαιτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες αντιμετώπισης από την Πολιτεία και την Υπηρεσία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας , διαμονής ,σίτισης ,υγιείνης και ασφάλειας , που για να διασφαλιστούν απαιτούν όχι προχειρότητες και αιφνιδιασμούς ,αλλά σχέδιο , διάλογο και προετοιμιασία από κοινού με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, διότι η ιστορία έχει δείξει και μας έχει διδάξει όπου δεν υπάρχει συναίνεση των εργαζομένων σε κάθε προσπάθεια , δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.