, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διοργανώνει πάρτυ με… 1,2 εκ. καλεσμένους!

Toυς 1,2 εκατομμύρια καλεσμένους έφτασε να υποδέχεται πατέρας από το Μεξικό για το πάρτι της 15χρονης κόρης του, Rubi, ύστερα από ανοιχτή πρόσκληση στο Facebook.
«Γεια σας, πώς είστε; Σας προσκαλούμε στις 26 Δεκεμβρίου στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μας Rubi Ibarra Garcia. Είστε όλοι καλεσμένοι», ήταν το κάλεσμα του πατέρα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δίχως να φαντάζεται την απήχηση που θα είχε η εν λόγω κοινοποίησή του.
Εκδήλωσαν ενδιαφέρον λοιπόν όχι μόνο οι άμεσα γνωστοί της οικογενείας αλλά περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι με τις τοπικές αρχές να ανησυχούν ότι στην περιοχή θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο λαμβάνοντας ήδη τα απαραίτητα μέτρα.
Ακόμα και αεροπορική εταιρία κάνει έκπτωση 30% σε όποιον θέλει να πάει στο πάρτι της Rubi, ενώ και ο Ερυθρός Σταυρός είναι σε επιφυλακή.
«Θέλαμε να καλέσουμε κόσμο από την περιοχή μας. Αυτό είναι όλο», δηλώνει ο πατέρας δίχως να φαντάζεται την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.