, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δολοφόνησαν 81χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα

Δολοφονημένος βρέθηκε τη νύχτα 81χρονος στο διαμέρισμα που διέμενε μόνος του, στην οδό Πάτμου 2 στον ‘Αγιο Παντελεήμονα, ενώ τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός από συγγενείς του, οι οποίοι τον αναζητούσαν τις τελευταίες μέρες και δεν έδινε σημεία ζωής. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την παρουσία της Αστυνομιάς και κλειδαρά άνοιξαν το διαμέρισμα και τον βρήκαν νεκρό.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε αυτοψία, το θύμα φέρει τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και πιθανόν και σε άλλα σημεία του σώματος του, που θα διευκρινιστούν στην νεκροτομή, δεδομένου ότι ο θάνατος προσδιορίζεται χρονικά περίπου μια εβδομάδα πριν και έχει αρχίσει η αποσύνθεση.
Το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αλλά είναι λίγο αναστατωμένο, σαν κάποιος να το έχει ερευνήσει, γι’ αυτό εξετάζεται ως πιθανό κίνητρο του εγκλήματος η ληστεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικης που ασχολούνται με την υπόθεση, αναζητούν για να καταθέση για την υπόθεση, μια γυναίκα, ομογενή απο την πρώην Σοβιετική Ένωση, που φιλοξενενούσε τον τελευταίο καιρό ο 81χρονος και η οποία έχει εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.