, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας για αρχάριους στην Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας για αρχάριους . Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε ενήλικους πολίτες, που είναι δημότες ή διαμένουν στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Θα δημιουργηθούν ένα τμήμα αρχαρίων 25 ατόμων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ώρα 17:00-19:00, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (οδός: Εγνατίας 132).
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει άμεσα μετά τη συμπλήρωση του τμήματος και θα έχει διάρκεια 12 βδομάδες – σύνολο 50 ώρες.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στις 8 Φεβρουαρίου 2017 από τις 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση του τμήματος. Μοναδικό κριτήριο επιλογής των σπουδαστών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του κάθε τμήματος.
Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε 3 (τρία) μαθήματα.
Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 840295 κ. Ιωάννης Σταθόπουλος (8:00 -14:00).
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.