, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δύσκολες περιπτώσεις που η λακ θα σε σώσει!

Μπορεί αν ψεκάσεις πολλή, το μαλλί σου να μείνει κάγκελο όλη μέρα- και την επομένη, μην σου πω. Ξέρεις όμως ότι η λακ μαλλιών μπορεί να σε σώσει σε 4 περιπτώσεις, εκτός από μια bad hair day;
 1. Εξολοθρεύει το σημάδι από κραγιόν
Στο γιακά του ολόλευκου πουκάμισου (του ή σου) δεσπόζει περήφανο ένα σημάδι από κραγιόν; Ψέκασε τη λακ τοπικά πάνω στο σημάδι, άφησε να περάσουν 10 λεπτά και μετά τρίψε με πανάκι ή σφουγγάρι για να αφαιρέσεις το κραγιόν. Στη συνέχεια πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο για να φύγει τελείως ο λεκές.
2. Ενισχύει το καλσόν
Ψέκασε το καλσόν σου μετά από κάθε πλύσιμο για να το ενισχύσεις και να μειώσεις τις πιθανότητες να φύγουν πόντοι, ειδικά στα πιο ευαίσθητα σημεία του, όπως ο καβάλος ή στα ποδαράκια, εκεί που ακουμπούν τα δάχτυλα των ποδιών.
3. Διατηρεί τα αποξηραμένα λουλούδια
Ψέκασε με σπρέι μαλλιών τα λουλούδια που έχεις αποξηράνει. Οι πιθανότητες να μείνουν τα πέταλα και τα άνθη στη θέση τους για πολύ καιρό πολλαπλασιάζονται.
4. Ξεκολλάει την τσίχλα από το χαλί
Ψέκασε την τσίχλα με σπρέι μαλλιών για να σκληρύνει, άφησε να περάσουν 10 λεπτά και μετά αφαίρεσέ την με ένα μαχαιράκι, κάνοντας μια απότομη κίνηση.spirossoulis.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.