, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΕΛ.ΑΣ.: 28 άτομα συνελήφθησαν εχθές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιούνται συστηματικά συντονισμένοι έλεγχοι για τη σύλληψη καταζητούμενων ατόμων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, την αποτροπή κλοπών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.
Κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Συνελήφθησαν συνολικά (28) άτομα
Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, για τη σύλληψη φυγόποινων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, την αποτροπή κλοπών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.
Κατά τη διάρκεια των εντατικών αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

  • (5) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, για διάφορα αδικήματα.
  • (6) άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
  • (12) άτομα, διότι στερούνται εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα.
  • (5) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

Οι ειδικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.