, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Είδαν Κάτσε οι Βέλγοι


Ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ βολιδοσκόπησαν άνθρωποι βελγικής ομάδας στο ντέρμπι με τον Άρη;
Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Όπως ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, μετά το παιχνίδι του “Δικεφάλου” με τον ΟΦΗ, η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ, αλλά και του πρωταθλήματος είναι ο Εργκούς Κάτσε.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, φαίνεται πως έχει τραβήξει τα βλέμματα και ευρωπαϊκών συλλόγων.
Στο παιχνίδι με τον Άρη, δύο άνθρωποι βελγικής ομάδας (η οποία δεν έχει γίνει γνωστή) βρέθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον παίκτη του “Δικεφάλου”. Σίγουρα, οι Βέλγοι “κατάσκοποι” θα αναχώρησαν από την Ελλάδα με τις καλύτερες των εντυπώσεων μετά την εμφάνιση του Κάτσε, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους του “Δικεφάλου” στο παιχνίδι με τους “κίτρινους”.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, δεν έχει δεχθεί, ακόμη, κρούση για τον Κάτσε, αλλά και να γίνει αυτό στο μέλλον, σίγουρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν θα αφήσουν να φύγει έτσι απλά ένας ποδοσφαιριστής που είναι από τα βασικά μέλη της φετινής ομάδας, αλλά και από τους πιο ελπιδοφόρους του ελληνικού πρωταθλήματος.
Υπογράφει το επόμενο διάστημα
Ο Κάτσε έχει ήδη ειδοποιηθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να περάσει το κατώφλι της Τούμπας μέσα στο επόμενο διάστημα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά και να αναπροσαρμόσει τις αποδοχές του. Αυτό δε συνδέεται με την “επίσκεψη” των Βέλγων στην Τούμπα, όμως, σίγουρα κάνει τους “ασπρόμαυρους” να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να “δέσουν” στην Τούμπα τον νεαρό μέσο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.