, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εγκαίνια παιδικής χαράς οικισμοί Αγ. Νεκταρίου στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 29η Μαρτίου 2017, εγκαινιάστηκε η νέα Παιδική Χαρά του οικισμού Αγ. Νεκταρίου στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης δωρεάς της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) κ. Μπακούρας Λεωνίδας, στελέχη και εργαζόμενοι της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καθώς επίσης και ο Πάτερ Αθηναγόρας, ο οποίος επιτελεί ιδιαίτερο έργο σε συνεργασία με το ίδρυμα «Φάρο του Κόσμου» στον οικισμό του Αγ. Νεκταρίου.
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, αφού καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) καθότι προσέφερε την δωρεά για την κατασκευή της παιδικής χαράς σε συνεργασία με το Δήμο. «Πρόκειται για έναν απαράμιλλης ομορφιάς χώρο, μέσα στο πράσινο που συνδυάζει την αναψυχή με το παιχνίδι. Είναι ένα σπίτι για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.
«Είναι μεγάλη χαρά για την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας να συνεισφέρει με σκοπό την ευτυχία και την ψυχαγωγία των παιδιών, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας», τόνισε ο Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Στεργιόπουλος Μιχάλης.
Χαιρετισμό στα Εγκαίνια απεύθυνε ο Πάτερ Αθηναγόρας, ιδιαίτερα συγκινημένος από την υλοποίηση του έργου. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που τελούνται σήμερα τα εγκαίνια ενός μεγαλεπήβολου έργου», ανέφερε, και ευχαρίστησε τον κ. Κυρίζογλου και την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.
Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) με γνώμονα την ευθύνη που συνεπάγεται ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην Περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι οποίες εγγυώνται αξίες όπως το σεβασμό στον άνθρωπο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, σε όλες τις επιχειρηματικές της πρωτοβουλίες.
Η εθελοντική ενσωμάτωση αυτών των αξιών από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), αποτελεί ακλόνητη ηθική δέσμευση της εταιρείας που, παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη, συμβάλλει ώστε η επίδραση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) στον άνθρωπο και στο περιβάλλον να έχει σταθερά θετικό πρόσημο.
Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) θα συνεχίσει τις δράσεις και τα προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας, τα οποία δημιουργούν προστιθέμενη αξία και μακροπρόθεσμη προοπτική για την εταιρεία, ενώ η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη θα αποτελεί βασική παράμετρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).
%ce%94%ce%b5%cf%83%cf%86%ce%b12

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.