, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με σύνθημα «Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά», διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία  η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του  Σωματείου  “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης,  στο ξενοδοχείο The Met.
Ο στόχος της εκδήλωσης  άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού φέτος, ήταν η συλλογή χρημάτων για την αγορά monitor  παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, η  πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ,ενημέρωσε  το κοινό  για το έργο και τους στόχους του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό  και ευχαριστίες απηύθυνε  η κυρία Σδούγκα Μαρία, Διευθύντρια της ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε  η fashion performance  της εταιρίας DOCA  η οποία επιμελήθηκε και τον  πρωτότυπο στολισμό των τραπεζιών σε συνεργασία με το ανθοπωλείο Στάγκος. Τα εδέσματα συνόδευσαν τα κρασιά της εταιρίας Κτήμα Porto Carras, ενώ στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς συνέβαλαν με τα τραγούδια τους οι μουσικοί  Ραχήλ και Γιάννης Κυρατσός  και ο  αγαπητός dj Διογένης Μαριόλας.
Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι,  η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων  δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.