, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εκλογές την ερχόμενη Κυριακή στο δήμο Θεσσαλονίκης!

Η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος).
Η διαδικασία διεξάγεται σύμφωνα με τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 και την υπ’ αρ.  43/2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία την πρόσκληση απευθύνει ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού (“Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”), Παναγιώτης Αβραμόπουλος, προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο μέσον της θητείας της δημοτικής Αρχής.
Στη διάρκεια της διαδικασίας θα εκλεγούν χωριστά και με μυστική ψηφοφορία ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.  Στη συνέχεια θα εκλεγούν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.