, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στον Alpha

Η Ελένη Τσολάκη μετά το τέλος της από το Happy Day είναι ήδη έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Όπως έχει γίνει γνωστό, θα συνεχίσει στον Alpha όμως σε εντελώς διαφορετικό πόστο, καθώς θα βρίσκεται στο τιμόνι ενός νέου project.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, η Ελένη Τσολάκη θα παρουσιάσει καθημερινό τηλεπαιχνίδι, το οποίο θα έχει τον τίτλο Slam! Πρόκειται για ένα παιχνίδι που προέρχεται από τη Γαλλία και έχει μοναδικό κέφι. Σε αυτό παίρνουν μέρος τρεις παίκτες και προσπαθούν να βρουν το γράμμα που θα τους βοηθήσει να λύσουν το γρίφο.
Η διαδικασία, όπως εξηγεί το ρεπορτάζ είναι απλή, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων κι όχι μόνο, αφού πολλές ερωτήσεις απαιτούν μία ανατρεπτική «ματιά» για να καταφέρεις να απαντήσεις σωστά.
Ο δημοσιογράφος μάλιστα επισημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα το νέο τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», παίρνοντας μία άψογη πάσα.
Στη Γαλλία, το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε γνωστό με παρουσιαστή τον Cyril Feraud.
peoplegreece.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.