, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ελληνικό γιαούρτι για σμιλεμένους κοιλιακούς!

powerful-yogurtΗ τρέλα με το ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ μεγαλώνει και αποκτά διαστάσεις που δύσκολα θα φανταζόταν κανείς. Το δοκίμασε ο Ομπάμα στην ορκωμοσία του, ετοιμάζεται να μπει στα γεύματα των αμερικανικών σχολείων, αλλά δεν είναι σταματά εκεί. Αποτελεί και «ιδανικό βοήθημα» για να αποκτήσουν οι άνδρες σμιλεμένους κοιλιακούς.

Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που έχει βρει μια εταιρεία για να πλασάρει το προϊόν στο ανδρικό κοινό. Ναι το γιαούρτι είναι υγιεινό και συνιστά πλούσια πηγή πρωτεϊνης, αλλά τώρα αναδεικνύεται και σε πολύτιμο εργαλείο για ένα σμιλεμένο σώμα.

«Από την εποχή των (αρχαίων) Ελλήνων, οι κοιλιακοί αντιπροσωπεύουν την αφοσίωση, την δύναμη, την επιτυχία. Σε έναν τομέα που παραδοσιακά κυριαρχείται από γυναίκες καταναλωτές, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ελληνικό γιαούρτι κατάλληλο για τις μοναδικές διατροφικές ανάγκες των πιο παραμελημένων καταναλωτών της κατηγορίας: τους άνδρες» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του γιαουρτιού Powerful, όπου φιγουράρουν καλογυμνασμένα μοντέλα, χωρίς τις μπλούζες τους.

Για να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό, το συγκεκριμένο γιαούρτι υπάρχει διαθέσιμο σε διάφορες γεύσεις, όπως μάνγκο, μπανάνα, φράουλα, μήλο-κανέλα κλπ.

#Tags: ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.