, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εντατικοί έλεγχοι για διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θέτοντας στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εντατικοποίησε τις δράσεις της που υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο νεαρών αλλοδαπών οι οποίοι εμπορεύονταν ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο σημείο που πραγματοποιούσαν τις συναλλαγές τους βρέθηκε ποσότητα κάνναβης. Σε τσάντα που κατείχε ο ένας εξ αυτών, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με πώληση ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.