, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξαπατούν επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στη Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος, η οποία διεξάγει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Σοκ υπέστη επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης όταν διαπίστωσε την πρωτοφανή απάτη άγνωστου, ο οποίος παρήγγειλε προϊόντα, αξίας περίπου 9000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε και για τα οποία… δεν κατέβαλε ποτέ το αναλογούν κόστος.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άγνωστος τηλεφώνησε και αφού συστήθηκε ως επιχειρηματίας παρήγγειλε για λογαριασμό της Ζ.Ρ., υλικά εξοπλισμού της επιχείρησης της. Τα προϊόντα τα παρέλαβε, εμφανιζόμενος ως συνεργάτης της Ζ.Ρ, από τη μεταφορική εταιρία. Στη συνέχεια και καθώς οι μέρες περνούσαν, τα χρήματα στο λογαριασμό, δεν καταβλήθηκαν ποτέ, ενώ όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα της επιχειρηματία στην τράπεζα, το καταθετήριο που είχε σταλεί από τον άγνωστο, ήταν πλαστό. Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στη Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος, η οποία διεξάγει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. πηγή Focus Fm ( όπως σημειώνει δημοσιοποίησε το θέμα, προς γνώση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Βόρεια Ελλάδα και έχει στη διάθεσή του, όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν την απάτη)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.