, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξαπατούν περιπτερούχους με πλαστά 500άρικα

Τουλάχιστον τρεις περιπτερούχους έχει εξαπατήσει μέχρι στιγμής ένας πονηρός απατεώνας, κάνοντας αγορές προπληρωμένων καρτών των 100 ευρώ και πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Λόγω του ύψους της αγοράς, τα θύματα δεν ελέγχουν το χαρτονόμισμα και του δίνουν τα ρέστα!
Ο δράστης, που φέρεται να μιλάει καθαρά ελληνικά, αγόρασε την Πέμπτη τρεις προπληρωμένες κάρτες στην περιοχή των Αλυκών, πήρε ρέστα 200 ευρώ και εξαφανίστηκε. Όταν η περιπτερούχος πήγε να πληρώσει τον χονδρέμπορο τσιγάρων, του έδωσε το χαρτονόμισμα και εκείνος ανακάλυψε πως ήταν πλαστό.
Το ίδιο συνέβη με τη νεαρή υπάλληλο ενός δεύτερου περιπτέρου στην περιοχή της Πολυμέρη, μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο δράστης πήρε ρέστα… 474 ευρώ! Πριν από μία εβδομάδα, θύμα παρόμοιας απάτης έπεσε άλλος ένας περιπτερούχος στην περιοχή της οδού Λαρίσης. Όλα τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Ασφάλεια Βόλου που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του παραχαράκτη.protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.