, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξαπατούσαν ηλικιωμένους


Συνελήφθησαν τρεις νεαροί , ηλικίας 22, 26 και 28 ετών, οι οποίοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, στο Βόλο ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία δύο συνεργοί τους. Οι τρεις συλληφθέντες χτες το πρωί εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ σε δύο σπίτια, που ανήκαν σε μία 75χρονη και σε μία 73χρονη, αντίστοιχα, και τις απασχόλησαν προκειμένου να κλέψουν χρήματα και τιμαλφή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι και στις 17 Αυγούστου οι συλληφθέντες είχαν μεταβεί στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού από όπου έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ καθώς και χρηματικό ποσό 4.000 ευρώ.
Τα χρυσαφικά και τα χρήματα που βρέθηκαν στο χώρο όπου τα είχαν κρύψει οι συλληφθέντες , κατασχέθηκαν και δόθηκαν στους νομίμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες καθώς και το ποσό των 550 ευρώ.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και θα οδηγηθούν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.