, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξιτήριο παίρνει ο Λουκάς Παπαδήμος

eurokinissi.gr

Την ερχόμενη Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το «νοσοκομείο» Ευαγγελισμός και να επιστρέψει σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύεται από τις 25 Μαΐου 2017 όταν τραυματίστηκε από τρομοπακέτο που του έστειλαν. στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» οι γιατροί κρίνουν ότι από εδώ και πέρα ο κ. Παπαδήμος πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία του κατ’ οίκον. Ουσιαστικά η θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει πλέον είναι ο καθαρισμός του τραύματος και στην αλλαγή γάζας στο πόδι του ανά δύο με τρεις ημέρες. Μάλιστα αναφέρουν πως η περαιτέρω παραμονή του στο νοσοκομείο θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη καθώς υπάρχει πάντα η περίπτωση προσβολής του από κάποιο ανθεκτικό μικρόβιο εντός του νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα ο κ. Παπαδήμος παραμένει στον «Ευαγγελισμό» για τόσο μεγάλο διάστημα είναι το βαθύ τραύμα (περίπου 4-5 πόντοι) στο μηρό, το οποίο προκλήθηκε από την έκρηξη του φακέλου-βόμβα στα πόδια του εντός του αυτοκινήτου. Οι θεράποντες ιατροί είναι δύο, ένας γενικός χειρουργός και πλαστικός χειρουργός, οι οποίοι δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους. Ο πλαστικός χειρουργός έχει προχωρήσει από την αρχή της νοσηλείας του σε περίπου 15 αλλαγές τραύματος.
 Από το δωμάτιο «φρούριο» στο σπίτι «φρούριο»
Το δωμάτιο που βρίσκεται ο κ. Παπαδήμος θυμίζει «φρούριο», καθώς φυλάσσεται όλο το 24ωρο από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και τα μέλη της διοίκησης του «Ευαγγελισμού» πρέπει να πάρουν ειδική άδεια για να τον επισκεφτούν. Ωστόσο τώρα αυτό που αναμένεται να μετατραπεί σε φρούριο είναι το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ ήδη η Αντιτρομοκρατική έχει βγάλει σχέδιο για τις μετακινήσεις του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.