, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επίσκεψη Kehle στη Θεσσαλονίκη


Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Γερμανίας και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Βάδης – Βυρτεμβέργης, Roger Kehle.
 
Ο κ. Kehle ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση Ελλήνων δημάρχων και φορέων της αυτοδιοίκησης και θα συναντηθεί μαζί τους προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στους δήμους των δύο χωρών. Η επίσκεψη διοργανώθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της «Ελληνο- Γερμανικής Συνέλευσης», που λειτουργεί με πρωτοβουλία της γερμανικής κυβέρνησης και συντονίζεται από το προξενείο της στη Θεσσαλονίκη.
 
Η επίσκεψη του κ. Kehle, αλλά και η συνεργασία των φορέων της αυτοδιοίκησης των δύο χωρών, απασχόλησε τη συνάντηση γενικού πρόξενου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Βόλφγκανγκ Χέσλερ-Όμπερμάιερ και του πρόεδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμου Δανιηλίδη.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.