, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επεισοδιακή η τελετή παραλαβής του ΟΑΣΘ

«Το νέο ήθος και η αξιοκρατία, που υποσχόταν, αποτυπώνεται σε επιλογές στελεχών με κριτήριο όχι την γνώση και την επιτυχή εμπειρία στις επιβατικές μεταφορές αλλά τις συγγενικές σχέσεις και την αφοσίωση στο κόμμα» τόνισε εμφατικά ο τέως πλέον Πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, πυροδοτώντας ένταση και διαλόγους-«φωτιά» με τον διάδοχο του, Στέλιο Παππά:
Στ. Παππάς: Το γεγονός ότι έχετε μια εκκρεμότητα, οι εργαζόμενοι δεν είναι πληρωμένοι, δεν είναι πρόβλημα για σας; Γιατί δεν μας το είπατε;
Χρ. Στεφανίδης: Δεν σας το είπαμε; Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια.
Στ. Παππάς: Ακούστε λοιπόν.
Χρ. Στεφανίδης: Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα;  Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Χθες το βράδυ που με πήρε ο Γενικός Γραμματέας δεν μου είπε οτι θα γινόταν κ.Παππά παράδοση-παραλαβή.
Στ. Παππάς: Ούτε εμένα οτι θα ερχόσουν εδώ ως εκπρόσωπος της ΝΔ.
Χρ. Στεφανίδης: Δεν είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε;
Στ. Παππάς: Δεν το είδα.
Χρ. Στεφανίδης: Γιατί μας ζητήσατε και δεν…
Στ. Παππάς: Θα φωνάξουμε…. Δεν πειράζει, δεν πειράζει , μπορείτε να αποχωρήσετε. Ήδη έχετε παραδώσει.
Ενδεικτικό της ψυχρότητας ήταν και οτι ο απερχόμενος πρόεδρος άφησε στον διάδοχο του τα κλειδιά του γραφείου και των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσε, επιδεικτικά και …στο πόδι.
Ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος είχε χθες έντονη αντιπαράθεση με την Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την ταμπακέρα των οικονομικών του ΟΑΣΘ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «δεν μπορεί ένας οργανισμός που παίρνει περισσότερα από το Δημόσιο απ’ οτι οι συγκοινωνίες της Αθήνας, να χρωστά και στη Μιχαλού».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.