, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Επενδύσεις χωρίς αστερίσκους»

photo eurokinissi

Του Ευθ. Καρανάσιου*
Ένα εφαρµόσιµο πρόγραµµα είναι η  βάση για να κερδηθεί η εµπιστοσύνη των πολιτών στο όραµά µας και να πειστεί η ελληνική κοινωνία ότι υπάρχει άλλος δρόµος που µπορεί να οδηγήσει τη χώρα όχι απλά σε έξοδο από την πολυετή κρίση, αλλά και στην ανάπτυξη εάν αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήµατα από µία πραγµατικά µεταρρυθµιστική κυβέρνηση που θα πάει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει.
Το σχέδιό µας  για την επόµενη ηµέρα της χώρας, µε το βλέµµα στραµµένο µπροστά και όχι πίσω, στηρίζεται σε αλήθειες και βρίσκεται στον αντίποδα των ψεµάτων που µας έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση.
Καταστούµε σαφές πως η αναπτυξιακή προοπτική της χώρας συνδέεται µε την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων από τον ιδιωτικό τοµέα, που µε τη σειρά του θα οδηγήσει σε εκτίναξη την ελληνική οικονοµία, την αναδιοργάνωση του κράτους σε όλα τα επίπεδα, προκειµένου αυτό να καταστεί µικρότερο, λιγότερο δαπανηρό και ταυτόχρονα πιο αποτελεσµατικό.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που θα φέρει τις επενδύσεις στη χώρα, θα τις προχωρήσει χωρίς αστερίσκους, θα δηµιουργήσει δουλειές για τους Έλληνες, σε ένα κράτος µικρό, ευέλικτο και δίκαιο, µε την απλοποίηση των διαδικασιών.
Έχουµε την βεβαιότητα ότι η µεταρρυθµιστική αξιοπιστία της κυβέρνησής µας θα πείσει και τους δανειστές, που έχουν κάνει τα δικά τους λάθη αποδεχόµενοι την επιλογή της υπερφορολόγησης από τη σηµερινή κυβέρνηση.
*Ο κ. Καρανάσιος είναι πρ. βουλευτής Χαλκιδικής µε τη ΝΔ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.