, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επιβεβαίωσε την αποχώρηση της

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος επιβεβαίωσε την αποχώρηση της τηλεοπτικής του συντρόφου, της Μαρίας Ανδρούτσου από το Έλα στη θέση μου. Στη συνέντευξη του στο MYTV  ο ηθοποιός μιλώντας για το ρόλο του αποκαλύπτει πως τα νέα πρόσωπα της σειράς θα φέρουν διαφορετικές ιστορίες, ενώ στη ζωή του χαρακτήρα που υποδύεται, του Λεωνίδα θα γίνουν αλλαγές.

Θα μας δώσετε μια γεύση για κάποιες εξελίξεις που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέο κύκλου; 

Θα δούμε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην σειρά και έτσι ανανεώνεται το ενδιαφέρον σε όλες τις ιστορίες. Όπως είναι λογικό, τα καινούρια πρόσωπα φέρνουν καινούριες ιστορίες με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δηλαδή έχουμε μια ανανέωση χαρακτήρων και ηρώων.

Σε σχέση με τον Λεωνίδα, τον οποίο υποδύεστε;
Μέχρι στιγμής έχουμε περίπου δέκα σενάρια στα χέρια μας και έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα ως προς την εξέλιξη των χαρακτήρων. Ο Λεωνίδας, από όσο ξέρω θα έχει κάποια εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι θα γίνει επαγγελματικά για αυτό τον άνθρωπο και συναισθηματικά κάτι θα αλλάξει και θα προκύψει κάτι καινούριο.
Είναι γνωστό ότι αποχωρεί από τη σειρά η Μαρία Ανδρούτσου που υποδύεται τη σύντροφο του Λεωνίδα…
Ναι, αλήθεια είναι. Θα αποχωρήσει κάποια στιγμή, όχι από τα πρώτα επεισόδια. Επομένως στην προσωπική ζωή του Λεωνίδα θα υπάρξει μια ανατροπή και θα γίνουν αλλαγές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.