, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επιστολή του ΚΕ.Π.ΚΑ. στη ΔΕΗ για το… "μέλλον" 500.000 καταναλωτών

Επιστολή προς την Δ.Ε.Η. έστειλε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, αναφορικά με την «πώληση» 500.000 καταναλωτών σε κάποιο άλλο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, τονίζοντας ότι “αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, τότε η απόφαση της Δ.Ε.Η. θα μπλέξει σε περιπέτειες τους πελάτες της”.
«Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα στον τύπο, ότι η Δ.Ε.Η. Α.Ε. πρόκειται να «πουλήσει» 500.000 καταναλωτές, σε κάποιο άλλο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή της Δ.Ε.Η. Α.Ε. καταπατά θεσμοθετημένα δικαιώματα καταναλωτών (δικαίωμα στην επιλογή, δικαίωμα στην ενημέρωση, δικαίωμα στην υπαναχώρηση κ.λπ.)», ανέφερε χαρακτηριστικά το ΚΕ.Π.ΚΑ., ενώ συμπλήρωσε πως σε κάθε περίπτωση, βέβαια, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, η απόφαση αυτή της Δ.Ε.Η. Α.Ε. θα εμπλέξει τους καταναλωτές, σε περιπέτειες, για τις οποίες ούτε έχουν λάβει απόφαση οι ίδιοι, ούτε και ευθύνονται. Ζητούμε να μας ενημερώσετε, μέχρι την Τετάρτη 18/10/2017, για το τι συμβαίνει, ώστε να ενημερώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τους καταναλωτές. Δυστυχώς η Δ.Ε.Η. δεν απάντησε στον προβληματισμό των καταναλωτών. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. και οι καταναλωτές απαιτούμε μια άμεση απάντηση από τη Δ.Ε.Η. καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό», σημειώνεται στη σχετική επιστολή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.