, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θέλουν κόμμα με αρχηγό… Στουρνάρα!

Της Χρύσας Κυριακού

Ï ÕÐÏÕÑÃÏÓ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÔÏÕÑÍÁÑÁÓ ÂÃÁÉÍÅÉ ÁÐÏ ÔÏ ÌÅÃÁÑÏ ÌÁÎÉÌÏÕ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Μυστική συνάντηση θα έχουν σήμερα το βράδυ σε γραφείο μέλους του ΠΑΣΟΚ «πράσινα» στελέχη της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Οι «πράσινοι» που ανήκουν στο μπλοκ των εκσυγχρονιστών ψάχνουν να βρουν το βηματισμό τους και ξεκινούν κύκλο διεργασιών, προκειμένου να συγκεντρώσουν υπογραφές για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, που θα μπορέσει να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Επιθυμία τους μάλιστα είναι στο τιμόνι του κόμματος αυτού να βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» στη συνάντηση θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Γκεσούλης, ο πρώην υπουργός, Γιώργος Φλωρίδης, ο πρώην γενικός γραμματέας ΥΜΑΘ, Γ. Λυσσαρίδης, ο πρώην υπουργός Υγείας, Αλέκος Παπαδόπουλος κ.α. ενώ στη σημερινή συνάντηση έχουν προσκληθεί ο σημερινός υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο για λίγες ημέρες υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση Σαμαρά, Βασίλης Ράπανος, οι οποίοι είναι δύσκολο να παρευρεθούν.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.