, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ επίσημος Χορηγός του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος 2017

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στήριξε ως χορηγός το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος 2017 που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Λαρισαίων, Τεμπών, Αγιάς και Καλαμπάκας.
Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ επέλεξε να στηρίξει το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος αναγνωρίζοντας την εξαιρετική σημασία του για την τουριστική προβολή της περιφέρειας της Θεσσαλίας και για την οικονομική της ανάπτυξη. Ο θεσμός αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδυάζει την αγάπη για το άθλημα με τις ομορφιές του θεσσαλικής γης και τις εναλλαγές των μοναδικών τοπίων της, τα οποία διαπερνά.
Ο κ. Αθανάσιος Γούσιος, Διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης & Εξυπηρέτησης Πελατών Θεσσαλίας της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, που έδωσε το «παρών» στους αγώνες, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμμετέχουμε με το δικό μας τρόπο σε έναν ιστορικό θεσμό που επέλεξε φέτος τη Θεσσαλία, στην οποία και δραστηριοποιούμαστε 17 χρόνια τώρα. Ως κομμάτι της πανέμορφης αυτής περιοχής αναζητούμε πάντα τρόπους να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και προβολή της μοναδικότητάς της. Στόχος μας είναι ταυτόχρονα να επιστρέφουμε στην κοινωνία της Θεσσαλίας που μας στηρίζει με την προτίμησή της όλα αυτά τα χρόνια τη στήριξη αυτή με όσα μέσα διαθέτουμε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.