, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ΑΜΜΟΝ express προσθέτει συνεχώς νέους προορισμούς

Ο Όλυμπος και το Δίον, αλλά και οι εμβληματικοί αρχαίοι Φίλιπποι είναι οι δύο νέοι πολιτιστικοί προορισμοί της Μακεδονίας, τους οποίους, μπορεί πλέον να επιλέξει ο ξένος, αλλά και ο Έλληνας ταξιδιώτης στη χώρα μας, με κράτηση μέσω Διαδικτύου.
Προστίθενται στους τρεις, ήδη, υπάρχοντες προορισμούς Βεργίνα – Μετέωρα – Άγιον Όρος και αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» σε μια δυναμική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο μόλις μήνες από τη Θεσσαλονίκη!
Η AMMON express, η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα, για την προώθηση οργανωμένων ταξιδιών σε πολιτιστικούς προορισμούς της Ελλάδας έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στην τουριστική αγορά τον Ιούνιο. Από 1ης Ιουλίου ανακοίνωσε ότι εντείνει την προσπάθειά της, αξιολογώντας και αξιοποιώντας τα θετικά αποτελέσματα και την ανταπόκριση που είχε στον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας της.
Εκατοντάδες ταξιδιώτες από 32 διαφορετικές χώρες εξασφάλισαν φθηνά το εισιτήριό τους, εύκολα, γρήγορα και απλά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.ammonexpress.gr και πήραν μέρος στις εκδρομές για τους τρεις πρώτους προορισμούς, χωρίς προβλήματα, χωρίς καθυστερήσεις και με ενθουσιασμό που καταγράφεται, ήδη, στα σχόλια και τις κριτικές τους.
Αναλυτικά τα πρωτεία κράτησαν οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης από: Κύπρο, Ρωσία, Αγγλία, Αμερική, Ισραήλ, Γερμανία, Αυστραλία, Ιταλία και Λιθουανία. Τα σύγχρονα οχήματα της ΑΜΜΟΝ express διέσχισαν περισσότερα από 14.000 χιλιόμετρα, ξεκινώντας κάθε πρωί από τον εμβληματικό Λευκό Πύργο, με 4 μόνο στάσεις σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και κατευθυνόμενα, στη συνέχεια, απευθείας στους τρεις πρώτους προορισμούς.
Σε όλες τις εκδρομές, οι επιβάτες επέστρεφαν γοητευμένοι από την δύναμη του ελληνικού Πολιτισμού και τις ομορφιές της ελληνικής φύσης, ενώ σε όλους προσφέρονται σε ειδική συσκευασία δώρου σπόροι της ελληνικής γης, αντίδωρο ελληνικής φιλοξενίας, για την επιλογή τους να ταξιδέψουν με την AMMONexpress. O αρωματικός και θεραπευτικός μάραθος, κέρδισε τους ταξιδιώτες, που επιστρέφουν στον τόπο τους με όμορφες αναμνήσεις και ένα μικρό κομμάτι Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο μέρος της δυναμικής που αναπτύχθηκε από τον πρώτο κιόλας μήνα οφείλεται στην άριστη συνεργασία των θεσμικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην εξαιρετική υποδοχή που είχε η προσπάθεια από τους ξενοδόχους και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της πόλης.
Όλοι διέκριναν, στήριξαν και πρόβαλαν την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο του πολιτιστικού Τουρισμού, ως προστιθεμένη αξία στην κοινή προσπάθεια για την ενδυνάμωση, την ανάπτυξη και την ανάδειξη σύγχρονων υπηρεσιών και των επιλογών που η Θεσσαλονίκη προσφέρει στους επισκέπτες της.
Είναι φανερό ότι ο χώρος του Διαδικτύου, η καινοτομία και η επιχειρηματική τόλμη αποδίδουν καρπούς και στο χώρο του Πολιτιστικού Τουρισμού.
Σε κάθε έναν από τους πέντε προορισμούς η εταιρεία προσθέτει ένα σημείο επίσκεψης ακόμη εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα AMMONexpress PLUS χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον ταξιδιώτη και με συνέπεια στην low cost πολιτική της.
Στο Διαδίκτυο και στην διεύθυνση www.ammonexpress.gr, ένα μόνο «κλικ» χωρίζει τον ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη από το να κλείσει μια θέση στο υπέροχο ταξίδι του ελληνικού πολιτισμού, on line, γρήγορα και απλά…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.