, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτή είναι η ακαδημία του Ιβάν Σαββίδη…

paok

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως η ακαδημία …«Viktor Ponedelnik» ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Viktor Ponedelnik», ιδιοκτησίας του κ. Ιβάν Σαββίδη, φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο συλλόγων, που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ομάδα Κ-15 του ΠΑΟΚ συμμετείχε στο ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στην πόλη του Rostov.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι ομάδες Νέων και Παίδων της Ακαδημίας, γεννηθέντες το 1996 και το 1997, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους η οποία ξεκίνησε με την παρουσία τους σε Σερβία και Τουρκία.

«Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της πόλης του Rostov και με την σειρά μας θα συμμετέχουμε στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» που θα διοργανώσει ο ΠΑΟΚ  στα τέλη Απριλίου με τις ομάδες 2002 και 2002», δήλωσε ο διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Viktor Ponedelnik», Αλεξάντερ Ραζορένοφ.

Ήδη οι δύο ομάδες της Ακαδημίας έδωσαν κάποιους φιλικούς αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχα ηλικιακές ομάδες του ΠΑΟΚ πριν ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη».

 

paokfc.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.