Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό…
Η Ελένη Ψυχούλη το Σάββατο 8 Απριλίου γύρω στις 2 το μεσημέρι φοράει για ακόμη μία φορά την ποδιά της και μαγειρεύει αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο ανανεωμένο ALLEGRO θα σερβίρει ένα σαρακοστιανό γεύμα υπέρ των σκοπών του «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ». Το γεύμα θα περιλαμβάνει ατομική σαλάτα με κους κους και μανιτάρια ΚΕΧΑΓΙΑ, για κυρίως Κριθαρώτο με θαλασσινά και ως επιδόρπιο το νέο παγωτό με κρασί του Plaisir.
H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Food Festival Thessaloniki.
Τιμή εισόδου: 25 €