, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Θεσσαλονικιά γιαγιά της Σιλά


Τις ελληνικές της ρίζες αποκάλυψε μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου η τηλεοπτική Σιλά, κατά κόσμον Τζανσού Ντερέ, ενώ πρόσθεσε πως έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στο παρελθόν και γνωρίζει ότι οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν αγαπήσει την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.
«Η μία πλευρά της οικογένειάς μου, η γιαγιά μου, είναι από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα στην Άγκυρα και ήρθα στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσω και εδώ πλέον ζω και δουλεύω», είπε η Τζανσού, στην πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι, ενώ πρόσθεσε πως επειδή έχει συγγενείς στη Σμύρνη είχε επαφή με το ελληνικό στοιχείο.
Όπως είπε, στο παρελθόν και έχει πάει στη Θεσσαλονίκη, σε κάποια νησιά και μία – δύο φορές στην Αθήνα, αλλά δεν θυμάται καμία ελληνική λέξη. «Στην Αθήνα και έφαγα καλά και διασκέδασα καλά. Οι φίλοι μου με γύρισαν σε όλη την πόλη. Και οι άνθρωποι μου άρεσαν, είναι κοντά στο δικό μου περιβάλλον», συνέχισε και εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.
«Αυτό που μπορώ να θυμηθώ είναι μία περιοχή με στενά δρομάκια όπου πήγαμε για φαγητό. Το τζατζίκι θυμάμαι και την σαλάτα», απάντησε η Τζανσού όταν η Τατιάνα την ρώτησε τι ελληνικό της έρχεται στο μυαλό όταν κλείνει τα μάτια της.
Η τηλεοπτική Σιλά έχει έναν αδερφό τρία χρόνια μικρότερό της, ενώ σπούδασε αρχαιολογία και έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ότι θα γινόμουν ηθοποιός. Με ενδιέφερε ο κινηματογράφος, αλλά δέκα χρόνια ήμουν στο μόντελινγκ. Αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στη ζωή», είπε η Τουρκάλα ηθοποιός, που στο παρελθόν δούλεψε αρκετούς μήνες ως μοντέλο στα ντεφιλέ του Παρισιού.
«Η Τουρκία είναι μεγάλη χώρα και ανάλογα με την γεωγραφία, όπως ξέρετε, αλλάζει ο ρόλος της γυναίκας. Στη “Σιλά” δείξαμε μια γυναίκα που ζει στην Κωνσταντινούπολη αλλά είναι από την Ανατολή. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στη χώρα μας και καθεμιά έχει τον δικό της ρόλο», ανάφερε η Τζανσού σχετικά με την γυναίκα που ενσαρκώνει στη μικρή οθόνη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.