, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η απάντηση Ελευθερόπουλου στον Αλαφούζο

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, πήρε θέση μέσω επίσημης δήλωσης για όσα αφήνει να εννοηθούν περί δανεικών παικτών ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Λόγω του ότι ο παλιμπαιδισμός με τα τιτιβίσματα στο twitter έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός να ξεκαθαρίσω ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας. Είναι τελείως διαφορετικό να σου στέλνουν δανεικό έναν παίκτη από μία αντρική ομάδα, από το να έρχεται ένα παιδί από την Κ20 μετά από έντονη επιθυμία και πίεση του ίδιου προς τους υπεύθυνους των ακαδημιών που ήταν.

Προφανώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να σερφάρουν όλη την ημέρα στο internet, ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να μοχθήσουν για 28 παλικάρια απλήρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Πανιώνιο στην ησυχία του γιατί αυτό που κάνουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είναι να δουλεύουμε με ελάχιστα μέσα αλλά με τεράστια αξιοπρέπεια».
Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.