, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η απάντηση Παππά στην αγωγή του Star και το… καυστικό σχόλιο Γεωργιάδη

Σάλος έχει προκληθεί στην κυβέρνηση μετά την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού να καταθέσει αγωγή κατά του Δημοσίου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη επειδή στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των καναλιών δεν πήρε άδεια και έτσι έχασε το Survivor και μαζί μ’ αυτό τα εκατομμύρια των διαφημιστικών του εσόδων.
Το κανάλι διεκδικεί με την αγωγή του συνολικά 32,4 εκατ. ευρώ από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο. (διαβάστε περισσότερα εδώ)
Οξεία επίθεση άσκησε ο κ. Παππάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, σε ανάρτηση μέσω της οποίας παροτρύνει τον τηλεοπτικό σταθμό “να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών & αποτυχημένων μάνατζερ”.


Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, που  τον κατηγόρησε σχολιάζοντας πως “αν τις αποζημιώσεις τις πλήρωνες από την τσέπη σου δεν θα έκανες ψευτόμαγκα”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.