, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η 4ωρη επίσκεψη του Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Του Βαγγέλη Στολάκη
Έπειτα από την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την καθιερωμένη περιοδεία-βόλτα στους χώρους της 82ης ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός παρέμεινε για αρκετή ώρα στο περίπτερο του ΟΑΣΘ. Εκεί συνομίλησε τόσο με τον υπουργό υποδομών και μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, όσο και με τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά. «Θα κριθούμε με βάση το έργο και την σχέση μας με τους πολίτες, να δημιουργήσουμε νέες σχέσεις που είναι και στοιχείο πολιτισμού», είπαν οι δυο άνδρες στον κ. Τσίπρα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε και το περίπτερο της ΓΑΙΑΟΣΕ, των Οδικών Συγκοινωνιών και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπου και του έδωσαν δώρο ένα βιβλίο με ένα τρενάκι για τα παιδιά του.
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου τον ενημέρωσε για τα σχολικά γεύματα λέγοντας ότι: «μέχρι τον Οκτώβριο το 75% των παιδιών της δυτικής Θεσσαλονίκης θα απολαμβάνει ζεστά γεύματα στο σχολείο».
Στο περίπτερο του Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, τον ενημέρωσαν  για τα έργα του υπουργείου για το ΚΕΔΑΚ και τη διάσωση 3.000 διατηρητέων κτηρίων σε Μακεδονία και Θράκη και 70 παραδοσιακών οικισμών με τον πρωθυπουργό να τους δίνει «συγχαρητήρια».


 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.