, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η διευθύντρια ραδιοφωνίας… έλειπε!

Ρ Σ Μ ΕΡΤ3-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣΟ Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 (102fm, 9.58fm, Γ΄ Πρόγραμμα-Βραχέα) έκοψε σήμερα, Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα σε μια …σεμνή εκδήλωση, oπως την χαρακτηρίζει ο γενικός Μπλιάτκας σε σχετική ανακοίνωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού, παρουσία εργαζομένων από όλες τις ειδικότητες.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3 Κώστας Μπλιάτκας, ο Διευθυντής Τηλεόρασης, Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ, ο αναπλ. Διευθυντής Ραδιοφωνίας, προϊστάμενος του τμήματος των Βραχέων, Γιώργος Καλιεντζίδης, ο πρώην Διευθυντής Ραδιοφωνίας Παύλος Νεράντζης, οι προϊστάμενοι του 102fm, Βαγγέλης Σπυριδωνίδης και του 9.58fm Δημήτρης Νικολούδης, οι προϊσταμένες των Υποδιευθύνσεων Επικοινωνίας, Μαρία Σιώτη, και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ευαγγελία Φιλιππάτου, η προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού Μαρία Καραγιάννη, καθώς και εργαζόμενοι του Ρ.Σ.Μ της ΕΡΤ3 που συνταξιοδοτήθηκαν το 2012.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπλιάτκας, αφού ευχήθηκε «το 2013, παρά τη δύσκολη συγκυρία, να είναι μία δημιουργική χρονιά», αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του ραδιοφώνου και κάλεσε τους εργαζόμενους στον κοινό αγώνα για «την ανάδειξη της δημόσιας ραδιοφωνίας ως κορυφαίου μέσου επικοινωνίας».

Η θέση της διεύθυνσης ραδιοφωνίας ειναι κενή και οπως ακούγεται θα την καλύψει η συνάδελφος Ευα Μέρτζου κόρη του βετεράνου της δημοσιογραφίας Νίκου Μέρτζου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.